Місто і влада

Депутати звітують

У приміщенні Центру національного виховання учнівської молоді на вул. Курчатова, 1б про свою депутатську діяльність протягом минулого року звітував депутат Хмельницької міської ради Ігор Мельничук.
Так, було виконано капітальний ремонт вул. Транспортної, відремонтовано сходи на міст (естакада вул. Західно-окружної), замінено стовпи вуличного освітлення на вулиці Проскурівського підпілля, 215 (поблизу п’ятого-сьомого під’їздів), відремонтовано тротуар на перехресті вулиць Вокзальної та Вишневої, встановлено дитячий майданчик у дворі будинку №13/1 на вулиці Чкалова тощо. Ці роботи здійснені на доручення виборців.
Крім того, Ігор Мельничук брав участь у зборах громадян стосовно проблемних питань округу. Зокрема, мешканців будинку №123 на вул. Чкалова щодо будівництва нової багатоповерхівки, мешканців будинку №1в на вул. Курчатова щодо встановлення сміттєвого майданчика поблизу будинку тощо.
Депутат долучився до реалізації проєкту “Мазури. Мить, що залишиться в пам’яті” за підтримки Українського культурного фонду та Хмельницької міської ради.
Протягом 2019 року Ігор Мельничук провів 25 прийомів громадян та направив 71 депутатське звернення.
За результатами оцінювання діяльності депутатів Хмельницької міської ради VII скликання протягом третього року повноважень його визнано одним із найактивніших обранців.
Детальніше зі звітом Ігоря Мельничука можна ознайомитися на офіційному сайті Хмельницької міської ради.
На завершення спілкування учасники звіту позитивно оцінили діяльність депутата на окрузі.

6 лютого о 17.30 в приміщенні Хмельницького ліцею №15 ім. О.Співачука за адресою: вул. Проскурівського підпілля, 125/1 відбудеться звіт депутата міської ради Анастасії ЯРОВОЇ перед виборцями округу №26 за участю відповідальних працівників міськвиконкому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *