Соціум

Відпочити на Озерній

Озеро, що в мікрорайоні Озерна, завжди приваблювало до себе хмельничан, які хотіли відпочити. Байдуже, що умов для цього не було ніяких: народ там активно бігав протоптаними стежками, ніжився у високих очеретах на сонечку, смажив шашлики. Так тривало цілих 30 років.
І ось у 2017-му міська влада вирішила облаштувати там зону відпочинку. Було виготовлено відповідний проєкт. Роботи розпочалися у жовтні 2019-го зі спорудження пішохідної доріжки навколо озера.
Зимова пора змусила комунальників перервати роботу. Передбачається, що вони продовжаться у квітні, з настанням тепла.
“Комфортна зона відпочинку давно необхідна у мікрорайоні Озерна, — каже начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Василь Новачок. — Місцеві мешканці повинні мати де гуляти, відпочити на лавочках, подихати свіжим повітрям. Тим більше, Озерна продовжує активно розбудовуватися.
Будуть облаштовані пішохідні доріжки по периметру озера, встановлене освітлення”.
Василь Пилипович зазначає, що для реалізації цього проєкту потрібно майже шість мільйонів гривень. Мільйон уже використали цьогоріч. На наступний рік у бюджеті закладено два мільйони гривень. Для повного завершення треба будуть додаткові фінансові ресурси. Тож, сподіваємося, зовсім скоро мешканці Озерної та й усі містяни зможуть комфортно відпочивати у зеленій зоні біля улюбленого озера.

Тетяна Сікорська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *