Освіта

Відбулася щорічна конференція педагогічних працівників закладів освіти міста

Традиційно напередодні нового навчального року освітяни міста зібралися під спільним дахом, щоб окреслити головні пріоритети розвитку галузі та визначити шляхи їх реалізації. Говорили також про впровадження Нової української школи в освітніх закладах міста та поділилися власним досвідом у цьому питанні.

Ми весь календарний рік продовжуємо активно працювати — будуємо та добудовуємо навчальні заклади, адже розуміємо, що результативним навчальний процес може бути лише в непереповнених класах. Також зосередили увагу на будівництві спортивних майданчиків біля шкіл. Працюємо над тим, щоб усі діти мали гідні умови для заняття спортом. На рік наступний зосередимо увагу на санвузлах, харчоблоках та спортивних багатофункціональних майданчиках. Також будемо змінювати харчування і впроваджувати нове меню, яке розроблено відомим шеф-кухарем, кулінарним експертом Євгеном Клопотенком, але для цього мені потрібна підтримка керівників закладів та працівників харчоблоків”, — зазначив Олександр Сергійович.

Також у рамках конференції міський голова підписав меморандуми про співпрацю з представниками чотирьох вищих навчальних закладів міста: Хмельницького університету управління та права ім. Л.Юзькова, Хмельницького інституту соціальних технологій університету “Україна”, Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького та Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Виші Хмельницького зацікавлені, щоб до них вступали хмельничани, а міська влада, щоб кваліфіковані випускники залишалися працювати в місті. Саме на це й будуть спрямовані зусилля, які прописані в меморандумі. Керівники вищих навчальних закладів подякували міському голові за підтримку і висловили переконання у результативності подальшої співпраці.

Ольга Сєргєєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *