Від редактора

Школа патріотизму

з 29 серпня до 1 вересня в Києві відбудеться семінар-тренінг “Школа патріотизму”. Недержавний аналітичний центр “Українські студії стратегічних досліджень” спільно з відділом Національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту збирають активну молодь зі всієї країни, аби навчити впроваджувати успішні національно орієнтовані проекти.
У НАЦ “УССД” зазначають, що під час семінару на учасників чекають лекції та практичні заняття від політиків, активістів, аналітиків, піар-менеджерів. Слухачів навчатимуть орієнтуватися в історії та політичній ситуації України і світу. Також їм представлять практичні кейси стратегічного планування, організації патріотичних фестивалів та бізнесу, формування команди, роботи в соцмережах тощо.
“Активна українська молодь має бути національно орієнтованою і володіти інструментами реалізації власних ініціатив. Ми хочемо навчити молодих людей дієвості та з досвіду наших лекторів показати, як робити Україну країною, в якій хочеться жити”, — наголошують організатори заходу.
До участі запрошують охочих віком від 18 до 35 років. Для цього необхідно зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/2TcsJTl
Дедлайн подачі заявок — 20 серпня. Всім відібраним учасникам “Школи патріотизму” будуть надіслані запрошення.
Організатори покриють витрати учасників семінару на проїзд, харчування та проживання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *