Місто і влада

Родинна клумба з’явилася в парку імені М.Чекмана

300 кущів троянд подарувала рідному місту торгова марка “Яскрава”, яка займається вирощуванням посадкового матеріалу. 200 кущів висадили працівники комунального підприємства, а решту 100 — маленькі хмельничани в День матері.
“Подарувати матусі кущ живої троянди саме в її свято — ідея працівників Інтернет-магазину нашої торгової марки, — розповів керівник Сергій Попіль. — Ми вибрали три сорти, серед яких один — особливий, що має назву Ельторо. А ще ми називаємо його сортом кохання. Квіти з гофрованими пелюстками червоного кольору, які чимось нагадують танець танго. Нам подобається європейська традиція садити іменні рослини і ми хочемо розповсюдити її в Хмельницькому та по всій Україні. Наразі в соціальних мережах спеціально запускаємо ролик з хештеком “Родинне дерево”. Суть нашого задуму полягає в тому, що кожна сім’я, кожна українська родина повинна посадити й доглянути своє дерево. Це принесе користь не тільки екології, а й започаткує нові родинні цінності”.
“Ми дуже надіємося,— доповнила Сергія його дружина Яна, — що люди, які власними руками посадили рослини, любитимуть їх так, як любимо їх ми. І в них ніколи не підніметься рука знищити квіти, які ростуть на квітнику, висадженому власноруч. Врешті, ми маємо осмислити, що наше місто — наш спільний дім і ми повинні його прикрашати, озеленювати, аби воно ставало ще кращим”.
“Для втілення цього гарного задуму ми спеціально залишили одну з клумб на центральній алеї парку, — розповідає директор КП “Парки і сквери” Олександр Боднарчук. — Тут наші працівники вже висадили 10 тисяч бегоній та петуній, замовили ще 13 тисяч рослин, які заквітчають наш чудовий парк”.
Такий гарний подарунок місту торгова марка робить не вперше. Раніше вона передала для посадки бульбові — тюльпани та нарциси. Наразі ми вже можемо милуватися їх незвичними кольорами та формами на квітниках біля кінотеатру ім. Т.Шевченка та біля Хмельницької обласної ради.
Вікторія Стандрійчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *