Екологія

У місті провели першу весняну толоку

У Хмельницькому відбулася перша в цьому році толока, під час якої хмельничани активно прибирали рідне місто та наводили лад у різних його куточках.

“Під час толоки висадили 60 дерев на вулиці Холодноярців, тут раніше на 55 гектарах відвели земельну ділянку під парк. Додам, що за останній тиждень уже висадили майже 200 нових дерев. Окрім того, прибрали багато різних територій від сміття й бур’янів, вирубали самосіви. Вдячний усім, хто долучився. Наступна толока 6 квітня”, — зазначив міський голова Олександр Симчишин, який також брав активну участь у загальноміському прибиранні.
Загальноміські заходи з прибирання зелених зон та інших територій міста проходять у рамках місячника благоустрою, який триває протягом березня-квітня.
Заходи відбуваються в усіх мікрорайонах. У толоці беруть участь структурні підрозділи міської ради, комунальні та інші підприємства. Їхні колективи у повному складі прибирають зелені зони міста, прибережні смуги біля річок, а також вздовж доріг.
Мерія вчергове закликає хмельничан не залишатись осторонь та приєднуватися до заходів з благоустрою території міста. Власники та орендарі магазинів, офісів, керівники установ, організацій та підприємств повинні забезпечити прибирання прилеглих територій, встановити урни для сміття, висадити зелені насадження тощо.
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *