Культура

Завершився Різдвяний ярмарок

Народними танцями та піснями в суботу завершив роботу Різдвяний ярмарок, який півтора місяця дарував хмельничанам святковий настрій.

Попри морозну погоду сотні містян зібралися біля головної новорічної ялинки, щоб послухати прощальний святковий концерт. Їх танцювальними номерами й піснями розважали мистецькі колективи міста, які щовихідних виступали під час роботи Різдвяного ярмарку, починаючи з 1 грудня. За весь цей час пішохідна частина Проскурівської біля кінотеатру ім. Т.Шевченка перетворилася на епіцентр різдвяних веселощів. Працювали фуд-корти, продавалися сувеніри, виступали народні колективи, діджеї, гурти “ Чумацький Шлях ”, “Круть” та інші.

Також для дітей працювала хатина Святого Миколая, в якій юним хмельничанам подарували понад 3,5 тисячі книг. Для цього управління культури і туризму спеціально замовило у “Видавництва старого Лева” книжечки з гарними ілюстраціями й віршиками про святого Миколая для маленьких дітей, а для школярів молодших класів — про пригоди “Малого Вовчика”. Також роздавали книгу Ніни Шмурикової-Гаврилюк “Місячний калейдоскоп” і “Хмельницький у головоломках”.

Вже в понеділок комунальники розпочали демонтувати 18-метрову ялинку, яка своєю ілюмінацією впродовж зимових свят дарувала радість хмельничанам і гостям міста.

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *