Спорт

Хмельничани закрили велосезон

 

У суботу кілька десятків любителів двоколісного транспорту відзначили закриття цьогорічного велосезону заїздом вулицями міста.

На закриття цьогорічного велосезону приїхало не надто багато хмельничан. Велопробіг стартував у парку ім. М.Чекмана. Учасники проїхали вулицями Проскурівського підпілля, Героїв Майдану, Свободи, Зарічанською до дендропарку. Там можна було долучитися до пікніка. Загальна протяжність велопробігу склала сім кілометрів.

Закриття велосезону — символічна подія. Поки тривають останні теплі дні вирішили проїхатися містом і організувати пікнік у дендропарку, — розповідає голова ГО “Критична маса” Віталій Поліщук. — Цьогорічний велосезон однозначно вдався, адже ми змогли виконати поставлені перед собою завдання: провели чотири велопробіги й організували змагання “Подільська сотка”.

Також Віталій Поліщук зазначив, що цьогоріч у місті покращилася велоінфраструктура. Зокрема, міська влада збудувала велодоріжку на Старокостянтинівському шосе. Крім того, ще одна облаштовується на проспекті Миру.

Андрій ЯЩИШЕН

Фото автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *