З життя громади

Післясвяткове спілкування з владою

Квітнева пряма лінія “Міська влада відповідає” за телефоном 76-48-88 відбулася після Великодніх свят і тому мала свою специфіку. Спілкуватися з хмельничанами довелося заступнику міського голови Анатолію Нестеруку й усі дзвінки стосувалися сфери, яку він курує: житлово-комунального господарства. Щоправда, було їх небагато — переважно щодо засмічення після свят територій та їхнього прибирання. Йшлося про прибудинкові території на Кам’янецькій, 54 та Інститутській, 13/1-13/2. Щодо першої у місцевої мешканки були претензії до двірника, отож Анатолій Нестерук вибачився за його роботу, але зауважив, що місту нині потрібно 150 двірників, проте є лише 59 і більшість із них поважного віку. Засмічена ж Інститутська, за словами самого додзвонювача, “завдяки” місцевій молоді. Отже, йдеться про рівень культури, а не якість роботи комунальних служб.
Для прямої лінії характерними є й дзвінки, котрі не стосуються сфери діяльності міської влади, але люди звертаються саме до неї, оскільки їй найбільше довіряють. Так, літня жінка з провулку Володимирського поскаржилася на проблеми з радіотелефонним зв’язком, хоча мала звертатися до дирекції ПАТ “Укртелеком”. Натомість заступник міського голови пообіцяв посприяти у вирішенні цієї проблеми.
Користуючись нагодою, Анатолій Нестерук проінформував журналістів про успішне завершення опалювального сезону і водночас про початок роботи з підготовки нового сезону. Він також розповів про заходи із загальноміського прибирання територій, яке відбудеться 21 квітня, висадження зелених насаджень, ремонт вулиць та інші роботи у житлово-комунальній сфері.
Володимир РАЗУВАЄВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *