Соціум

Тепло, дороги — що найбільше турбує хмельничан?

У вівторок на запитання хмельничан під час прямої телефонної лінії “Міська влада відповідає” відповідав заступник міського голови Анатолій Нестерук.

У вівторок на запитання хмельничан під час прямої телефонної лінії “Міська влада відповідає” відповідав заступник міського голови Анатолій Нестерук.

Жителі одного з будинків на вулиці Проскурівського підпілля просили облаштувати прибудинкову територію, зокрема встановити лавки біля під’їзду. Анатолій Нестерук звернення зафіксував, пообіцявши, що найближчим часом це питання вирішиться позитивно для місцевих мешканців. Телефонувала хмельничанка з вулиці Кутузова, цікавлячись капітальним ремонтом дороги. У відповідь жінка почула, що нині завершена перша черга обвлаштування вулиці Кутузова. Ремонт її другої черги заплановано на 2016 рік.
Серед питань додзвонювачів — зовнішнє освітлення в дендропарку, облаштування доріжок на Шаровецькому кладовищі, роз’яснення механізму нарахування пенсій, забезпечення спортивним інвентарем однієї з ДЮСШ. Заступник міського голови дав відповідні доручення профільним структурам міської ради, отож проблеми хмельничан не залишаться поза увагою.
Розповів заступник міського голови і про старт опалювального сезону в місті. Офіційно він розпочався 7 жовтня для садочків та лікарень, а уже з дев’ятого жовтневого дня — для житлових будинків. Анатолій Нестерук підкреслив, що наразі є звернення від хмельничан щодо холодних батарей у помешканнях, але ці проблеми вирішуються. Трапляється: щоб у квартирі було тепло, достатньо спустити з батарей повітря. Якщо мешканці квартири не можуть зробити цього самостійно, слід оформити заявку службою 15-80.
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *