Соціум

Свято тих, хто боронить країну

Напередодні у міській раді привітали з Днем захисника України хмельницьких військових. “За останні роки словосполучення “захисник Вітчизни” набуло нового значення.

Напередодні у міській раді привітали з Днем захисника України хмельницьких військових. “За останні роки словосполучення “захисник Вітчизни” набуло нового значення. Нині це не ідеологічні образи, а конкретні патріоти, які проливають кров за Україну й за нас. На жаль, за час війни на Сході віддали життя багато справжніх українців. Їх подвиги ми будемо пам’ятати завжди”, — зазначив заступник міського голови Григорій Давиденко. Від міської влади грамоти й цінні подарунки отримали бійці, лікарі, волонтери, ветерани.
“Коли лихо прийшло на нашу землю, одразу вирішив для себе, що потрібно обороняти Батьківщину. Так опинився у лавах Збройних Сил. За час служби встиг побувати й у зоні проведення АТО, зокрема на Луганщині. У День захисника хочу побажати військовим і всім українцям миру і здоров’я. Це — найважливіше”, — переконаний 24-річний солдат Хмельницького об’єднаного військового комісаріату Денис Беца (на фото).
Андрій ЯЩИШЕН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *