Соціум

Влада відповідає на запитання

У вівторок під час прямої телефонної лінії “Запитай у влади” на звернення хмельничан відповідав заступник міського голови Андрій Капура. Хоча дзвінків цього разу було небагато, відповідачу довелося чимало зауважень та пропозицій взяти до уваги.

У вівторок під час прямої телефонної лінії “Запитай у влади” на звернення хмельничан відповідав заступник міського голови Андрій Капура. Хоча дзвінків цього разу було небагато, відповідачу довелося чимало зауважень та пропозицій взяти до уваги.

Так, уже за традицією такого зворотного зв’язку пакет запитань належав активісту прямої лінії Володимиру Корчинському. Вкотре він непокоївся ситуацією з відновленням роботи лазні №1, станом старих вуличних поштових скриньок, якими вже не користуються громадяни, покинутих будівель, котрі своїм зовнішнім виглядом не прикрашають місто. Ветеран пропонує також облаштувати належним чином деякі зупинки пасажирського транспорту, зокрема біля музичного училища та міської лікарні на вулиці Проскурівській. Інша його ініціатива: оптимізувати кількість об’єктів зовнішньої реклами, насамперед сіті-лайтів, котрі не використовуються за призначенням.
Те, що активних уболівальників міста у нас вистачає, підтвердили й наступні дзвінки. Так, мешканець Дубового поскаржився на відсутність графіка руху автобуса №11 на зупинках і попросив посприяти вдосконаленню практики в оплаті тарифу на газ. Мешканці вулиці Подільської звернули увагу на те, що досі не знесені дерев’яні гаражі на сусідній вулиці Грушевського, хоча відповідні рішення приймали свого часу і суд, і міська влада. Лезнівчани з вулиці Пасічної знову нагадали про погану якість питної води в їхніх криницях і звернулися  з проханням провести до них водогін. Про незрозуміле ставлення комунальників до прибирання провулку Маяковського заявив старший одного з будинків на вулиці Гагаріна. Ця невеличка територія, за його словами, тривалий час залишається без нагляду.
Натомість були запитання й особистого характеру, зокрема щодо несправедливого, на думку деяких пільговиків, розподілу земельних ділянок з перевагою учасникам АТО. Якщо всім попереднім додзвонювачам заступнику міського голови довелося інформувати про вже здійснені або заплановані роботи за їхніми зверненнями, то цим невдоволеним — роз’яснювати положення чинного законодавства щодо черговості у наданні цих ділянок.
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *