Соціум

Уже чверть століття дитсадок “Сонечко” зігріває юних хмельничан

Відомчих дитячих садочків нині в Україні одиниці, у нашому місті такий єдиний. Це садок №55 “Сонечко”, яким опікується ПАТ “Хмельницькобленерго”.

Відомчих дитячих садочків нині в Україні одиниці, у нашому місті такий єдиний. Це садок №55 “Сонечко”, яким опікується ПАТ “Хмельницькобленерго”. Днями заклад відзначив срібний ювілей своєї діяльності: уже 25 років у його затишних стінах маленькі хмельничани готуються до навчання в школі, адаптуються до дорослого життя під наглядом кваліфікованих вихователів і дбайливих нянечок. За ці роки випускниками “Сонечка” стали майже шістсот діток. На нинішнє свято завітали і їхні батьки, котрі з приємністю відзначали, що дитсадок щороку стає доглянутішим, затишнішим…

Серед поважних гостей привітати юних відвідувачів “Сонечка” та їхніх вихователів прийшли, звісно, і представники ПАТ “Хмельницькобленерго”. За дорученням його генерального директора Олександра Шпака у “Сонечко” прибув його заступник Сергій Гречко і не з порожніми руками, адже імениннику прийнято вручати подарунки. Дарунком став 51-дюймовий плазмовий телевізор — “майже кінотеатр”, як відзначив Сергій Михайлович. Також з нагоди свята обленерго нагородило грамотами й преміями ветеранів дитсадка, котрі в його стінах з першого дня. Це — завгосп Ольга Радецька, бухгалтер Лідія Шевчук, кухар Тамара Думанська, няні Наталя Алєксєєва, Надія Шемчук, Яніна Крижановська, праля Галина Шевчук, а також нинішня очільниця садочка Альона Яцишина.

Колектив ПАТ “Хмельницькобл-енерго”, утримуючи “Сонечко” уже чверть століття, прагне поліпшувати його матеріально-технічну базу, зокрема цьогоріч компанія виділила на нагальні потреби дитсадка до 300 тисяч гривень.
А щодо маленьких винуватців свята, то вони художніми виступами й власною дитячою безпосередністю щиро віддячили засновникам та гостям цих урочистостей.
На фото: під час виступів на ювілеї садка; вдячність у вигляді запашного короваю від Альони Яцишиної засновникам закладу в особі Сергія Гречка

Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *