Соціум

На найзеленішому фесті нашого міста У Хмельницькому стартував перший “Green Fest”

Святкувати День молоді літнє сонце кликало юнаків та юнок міста до пляжу на Південному Бузі.

Святкувати День молоді літнє сонце кликало юнаків та юнок міста до пляжу на Південному Бузі. Тут 30 червня відбулося найзеленіше свято — “Green Fest”. Як тлумачили організатори, зеленим вирішили назвати фестиваль, бо присвячувався молоді — свіжому паростку нації, а ще тому, що пропагував здоровий спосіб святкування і життя в цілому.

Увесь день на килимах зеле-нотрав’я молодь витворяла таке, що було їй і цікаво, і корисно.

Наприклад, одним із найкращих способів відпочинку нині є йога, коли тіло в нірвані, тим більше на свіжому повітрі біля води розслабляєшся на всі сто. Тренінги з йоги для всіх, хто зібрався на “Green Fest”, провів один із його організаторів Степан Кушнір.

Вміє молодь і по-спор-тивному відпочивати. Особливо вражали підтягування хлопців на перекладині з прив’язаними до тіла гирями. Оскільки на фесті зібралися переважно ті, хто не вживає алкоголю і не палить, такі  складні трюки їм вдавалося робити легко і видовищно. Поки хлопці випробовували силу, дівчата — спритність, граючи в теніс, волейбол тощо.

Щоб зелений паросток молоді під впливом шкідливих звичок не перетворився на зжовкле сіно, пропагував фестиваль і здорове харчування.

Крім решти, “Green Fest”  — можливість молоді поспілкуватися наживо, а не в соціальних мережах. Знайти друзів не лише серед  хмельничан, а й з Кам’янця-Подільського, інших міст Хмельниччини могли всі учасники дійства над Бугом.

Бадьорить більше, ніж алкоголь, гаряча рок-музика. Тому при перших сутінках на  фестивальну сцену просто неба вийшли провідні рок-групи міста. Змогла молодь і себе музикантами відчути, точніше ді-джеями, на майстер-класах за ді-джейськими пультами.

“Після фесту нам обіцяли безсонну ніч за переглядом фільмів в общинному центрі “Тхія”, гадаємо, витримаємо до ранку, бо фестиваль добряче нас підбадьорив”, — діляться хлопці та дівчата з Кам’янця-Подільського.

Наш кор.
Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *