Соціум

Медики — перші у спорті

Символічно, що незадовго до свого професійного свята перемогу у традиційній спартакіаді серед працівників департаментів, управлінь та відділів міської ради, підприємств міської комунальної власності здобули медики — команда управління охорони здоров’я.

 

Символічно, що незадовго до свого професійного свята перемогу у традиційній спартакіаді серед працівників департаментів, управлінь та відділів міської ради, підприємств міської комунальної власності, що проходила минулої суботи на стадіоні ДЮСШ №1 і була присвячена цьогоріч Олімпійському дню, здобули медики — команда управління охорони здоров’я. У напруженій боротьбі, адже загалом за першість змагалися до 250 учасників у десяти командах з дев’яти видів спорту, переможці минулого року — команда освітян посіла почесне друге місце. Третіми стали представники управління праці та соціального захисту населення. Завітав підбадьорити учасників і міський голова Сергій Мельник, побажавши їм успіхів та здорової конкуренції. “Нехай переможе сильніший!” — побажав він. А сильніших визначали з

 

армрестлінгу, бігу на 50 м, стрільби з пневматичної гвинтівки, у перетягуванні каната, міні-футболі, настільному тенісі, шахів, більярду, дартсу. Змагання проходили на базі різних фізкультурно-спортивних закладів обласного центру.

Сьогодні під час щочетвергової наради міського голови Сергій Мельник урочисто вручив кубки переможцям.

Наш кор.
Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *