Соціум

Марина Бех — майстер-міжнародник

Непересічна подія сталася в історії розвитку “королеви спорту” Хмельниччини. Очікувано для фахівців Марина Бех (на фото) у неповні 18 років виконала норматив майстра спорту міжнародного класу.

Непересічна подія сталася в історії розвитку “королеви спорту” Хмельниччини. Очікувано для фахівців Марина Бех (на фото) у неповні 18 років виконала норматив майстра спорту міжнародного класу. Вихованка тренера викладача обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Вадима Крушинського на командному чемпіонаті України в Ялті стала переможницею з результатом 6 м 78 см у стрибках у довжину серед жінок, завдяки чому здобула перепустку для виступу на будь-яких офіційних міжнародних змаганнях цього року. Цей результат вивів Марину у світові лідери сезону серед юніорок 1994 року народження і молодших.

Детальніше про здобутки наших земляків на цьому чемпіонаті ми розповімо у наступному номері, та про результати можна говорити вже: у підсумку збірна Хмельницької області посіла 12 місце. Окремо визначались командні місця в бігу на 10 тисяч метрів, де наші стаєри стали п’ятими.

До збірної України, яка 20 червня розпочне свій виступ в англійському місті Гейтсхед на командному чемпіонаті Європи, включено Марину Бех і стрибуна з жердиною Олександра Корчміда.

Віктор ФЛЕНТІН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *