Без категорії

Табори для школярів розпочали роботу

Закінчився навчальний рік. Про те, як відбуватиметься в обласному центрі відпочинок та оздоровлення школярів, розповів начальник управління освіти міської ради Валерій Олійник.

Закінчився навчальний рік. Про те, як відбуватиметься в обласному центрі відпочинок та оздоровлення школярів, розповів начальник управління освіти міської ради Валерій Олійник.

Передусім він зазначив, що протягом літнього періоду в місті функціонуватимуть 34 табори оздоровлення та відпочинку, 32 з яких є таборами управління освіти. Тобто, діятимуть 30 пришкільних таборів з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладах міста. Ще два табори з денним перебуванням організовано для вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл. І, звичайно, приймає юних відпочивальників заміський позашкільний навчальний заклад “Дитячо-юнацький оздоровчий комплекс “Чайка” м. Хмельницького”, розташований у селі Головчинці Летичівського району. Палац творчості для дітей та юнацтва запрошує школярів до міського табору з символічним найменуванням “Прибузька республіка”.

Табори з денним перебуванням з 27 травня вже розпочали роботу. Термін відпочинкової зміни триватиме 14 днів — до 14 червня. Вартість харчування дітей у таборах з денним перебуванням складає сім гривень на день, це — сніданок і комплексний обід. Харчування в таборі “Прибузька республіка” вартує 12 гривень на день це — сніданок та обід.

У “Чайці” буде чотири зміни тривалістю 21 день. Вартість путівки у цей заклад складає 2110 грн. Оздоровлення дітей осіб, застрахованих за основ-ним місцем роботи, за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності передбачає здешевлення путівки на 882 грн. Таким чином батьківська плата дорівнює 1228 грн.

Варто зазначити, що за підсумками огляду-конкурсу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, який проводило Міністерство соціальної політики України, минулоріч табір “Чайка” посів третє місце у номінації “Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку”. Під час канікул у цьому таборі планується оздоровити тисячу юних хмельничан.

Наш кор.
Фото з архіву редакції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *