Без категорії

Старт дитячого сезону відпочинку

У Хмельницькій міській виконавчій дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності розпочалась активна робота з проведення дитячої оздоровчої кампанії-2013.

У Хмельницькій міській виконавчій дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності розпочалась активна робота з проведення дитячої оздоровчої кампанії-2013.

Бюджетом дирекції у цьому році на дитяче оздоровлення в стаціонарних таборах області та за її межами передбачено 2,2 млн. грн.

Право на оздоровлення дитини віком від 6 до 18 років за рахунок коштів Фонду має застрахована особа (батько, мати, усиновлювач, опікун або піклувальник), яка для цього подає заяву до комісії (уповноваженого) з питань соціального страхування підприємства, установи, організації за основним місцем роботи.

Станом на 27 травня в міську виконавчу дирекцію ХОВ ФСС з ТВП вже надійшло 82 заявки на часткове фінансування оздоровлення дітей у дитячі оздоровчі заклади “Яблуневий сад” с. Жилинці та “Чайка”            с. Головчинці, які з року в рік користуються популярністю серед страхувальників міста.

Постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 20.03.2013 року №4 “Про фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності” встановлено, що за рахунок коштів Фонду фінансується покриття витрат у частині вартості добового набору продуктів харчування на одну дитину у розмірі до 39 грн., на лікування і культурне обслуговування — у розмірі до трьох гривень на один людино-день, тривалість змін у літній період 2013 року 18 і 21 день.

Для проведення часткового фінансування в міську виконавчу дирекцію необхідно подати такі документи: заповнену заявку встановленого зразка, рахунок на путівку, квитанцію про батьківську оплату.

Також  звертаю увагу керівників підприємств, установ, організацій, комісій із соціального страхування, профспілкових організацій міста щодо можливості отримання путівок для малозабезпечених і багатодітних сімей до дитячих закладів оздоровлення, а саме ДЗО “Лісова пісня” (Кам’янець-Подільський район), ТОВ Дитячий санаторій “Подільський Артек” (Вінницька обл.), ДЗСТ ЛОК “Верховина” (Івано-Франківська обл.), які придбані за рахунок коштів Фонду за повну вартість. Ця путівка видається застрахованій особі з частковою оплатою у розмірі 10 відсотків її вартості.

Для отримання вищевказаних путівок страхувальник має подати заявку до Хмельницької міської виконавчої дирекції ХОВ ФСС з ТВП.

Контактні телефони: 79-56-81, 65-60-28.

Микола ФЕДАК, директор ХМВД ХОВ ФСС з ТВП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *