Соціум

Допомогти дітям почути світ

Стартом цьогорічної акції Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”, яка проходить під гаслом “Почуй світ!” у Хмельницькому, став флешмоб на майдані Незалежності 12 квітня.

Стартом цьогорічної акції Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”, яка проходить під гаслом “Почуй світ!” у Хмельницькому, став флешмоб на майдані Незалежності 12 квітня.

На нього зібрались учні з різних шкіл міста, а також усі охочі взяти участь у створенні величезного серця, що символізує щирість, доброту та відкритість кожного з нас. Приєднався до заходу і Михайло Василишин, начальник управління охорони здоров’я міської ради. Майдан засяяв від великої кількості дітлахів, які будували свої власні живі серця, стрибали й танцювали. Учні НВК №4 підготували до флешмобу хорео-графічну композицію, яку виконали на майдані. До акції приєдналася кращий волонтер області-2011, вихованка гуртка “Юний журналіст”, нині студентка факультету журналістики Національного університету “Острозька академія” Вікторія Таран.

Хореографом дійства неочікувано став Сергій Костецький. Він просто йшов через майдан і, побачивши невдалі спроби учасників флешмобу вибудувати велике серце, вирішив допомогти. Почавши фразою “я — Сергій Костецький, трішки хореограф”, він терпляче почав розставляти учнів у формі серця. Щастю дітей не було меж, вони сумлінно виконували вказівки Сергія, і плідна праця у підсумку дала гарний результат. Отже, серце створене, акція стартувала.

Шановні хмельничани, будь ласка, не проходьте повз волонтерів: навіть маленький внесок кожного з нас зможе допомогти багатьом діткам з вадами слуху. Приєднуйтесь до акції: чим більше нас, небайдужих, тим більше ми зможемо зробити добра!

Допоможемо хворим дітям почути світ!

Інна ГОРБОВЦОВА, вихованка гуртка “Юний журналіст”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *