Соціум

Турнір присвятили до Дня визволення міста

У Хмельницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) з нагоди Дня визволення міста від німецько-фашистських загарбників організували турнір з настільного тенісу для підопічних закладу. Попри те, що учасники турніру досить поважного віку — старші 60 років, а один із тенісистів Олександр Шмаєник нещодавно відсвяткував 85-річний ювілей, вони з молодечим завзяттям змагалися за перемогу. Гострі подачі, вмілі комбінації, “витягування” тенісного м’ячика з майже безвихідних положень додавали турніру непередбачуваності, а учасникам — виграшні очки.  В атмосфері спортивної напруги й азарту перемогу в турнірі здобув Юрій Наумчук. Другим став Андрій Горгопко, третє місце посів Олександр Шмаєник.

Наш кор.

 

На честь Міжнародного жіночого дня проводилися міські змагання з настільного тенісу серед жінок-ветеранів спорту, перемогу в яких святкували Людмила Дунець, Олена Айвазян і Галина Бойко.
Вони нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками облвідділення МАФІС та управління молоді та спорту міської ради.

М.ЯРОШЕНКО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *