Соціум

Різдвяний турнір став історією

У Хмельницькому 4-5 січня відбувся різдвяний турнір “Преміум-ліга з футзалу”, який мав на меті піднести на новий, більш якісний рівень проведення футзальних спортивних змагань із залученням команд з інших регіонів України.

У Хмельницькому 4-5 січня відбувся різдвяний турнір “Преміум-ліга з футзалу”, який мав на меті піднести на новий, більш якісний рівень проведення футзальних спортивних змагань із залученням команд з інших регіонів України. Участь у турнірі взяли шість команд: “Кордон”, який представляв Львівську область, “Королівський смак” із Тернополя, дунаєвецький “Верест” і три представники Хмельницького: “Спортлідер+”, “Спортлідер-2” та “Університет”. У ході запеклих баталій, які вирували на майданчику ХНУ, визначились переможці та призери змагань. Чемпіоном цілком заслужено став ФК “Спортлідер+”. Команда флагмана хмельницького футзалу завершила виступи зі стовідсотковим показником, демонструючи при цьому ще й феєричну гру, яка неймовірно порадувала вболівальників. Слід відзначити, що в складі переможців Олексій Колесников виявився кращим бомбардиром змагань. Срібним призером турніру став дунаєвецький “Верест” завдяки перемозі на останніх секундах у матчі проти “Спортлідера-2”. Володимир Волеєв виявив високий ігровий рівень, за що й справедливо був відзначений у номінації “Кращий гравець турніру”. Бронзовим призером став “Спортлідер-2”. Підо-пічні Вадима Рефеля не дуже вдало розпочали змагання, але змогли зібрати волю в кулак і завдяки двом поспіль перемогам стали третіми у цьому престижному турнірі. Зазначимо, що Руслан Шеремета з цієї команди став “Кращим нападником змагань”.

Четверту сходинку посів “Кордон”. Команда з Львівщини демонструвала чудову гру, але в деяких моментах їй не вистачило чи то зібраності, чи то фарту, отож вона опинилася поза призовою трійкою. страж воріт “Кордона” Володимир Авраменко не раз виручав команду, завдяки чому й став переможцем у номінації “Кращий воротар”. На п’ятій позиції закінчив турнір “Університет”. Підопічні А.Руснака підібрали сильний склад, але провально зіграли у другий день змагань. На останній сходинці турнірної таблиці опинився “Королівський смак” із Тернополя. Цій команді не відмовиш у жазі до боротьби, щогри спортсмени билися до останнього, але їм трохи не вистачило досвіду.

“Преміум-ліга” з футзалу — узагальнюючий проект, у рамках якого відбуватиметься низка інших офіційних турнірів. Слідкуйте за ними на сайті sportlider.km.ua

Олександр ТАРАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *