Соціум

Погляд крізь об’єктив Максима Болячка

 

Днями у новому соціально-культурному просторі “Гніздо” відбулося відкриття виставки фотоколажів молодого автора Максима Болячка.

 

 

Днями у новому соціально-культурному просторі “Гніздо” відбулося відкриття виставки фотоколажів молодого автора Максима Болячка.

 

Максим — незалежний журналіст, художник, громадський діяч. Тому його роботи мають цікавий зміст, у них він критикує соціальну дійсність міста, країни. У творчому доробку автора чимало публікацій у міській пресі, його критичні статті можна знайти в мережі Інтернет. Цього ж разу він вирішив не писати про недосконалість людського існування, а просто показати її на світлинах, доповнивши демонстрацією відеорепортажів.

 

Перша презентована експозиція Максима Болячка приурочена суспільному епатажу катастроф, зокрема кінцю світу. Він вважає свої роботи суб’єктивним поглядом на реальність, але якщо з’явилися ті, кого ними зацікавив, — в них є те, що турбує більшість.

Своїми світлинами Максим критикує й пострадянський державний апарат, елітарний пафос держслужбовців, безкомпромісний  релігійний кураж церковних чинів.

Більшість фото Максима Болячка можна знайти на його сторінках у соціальних Інтернет-мережах. Презентація їх у “Гнізді” — привід наживо поспілкуватися з активною молоддю, поділитися власним художньо-критичним поглядом з іншими, почути їх думку.

Наш кор.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *