Соціум

Чому вони проігнорували День міста?

Олександр Симчишин, депутат міської ради (ВО “Свобода”):

— Це яскраве свідчення гострого політичного протистояння між обласною та міською владою. Партія влади не може пробачити міській команді її приналежність до опозиційних сил. Саме через це обласна влада вставляє палиці в колеса, намагається всіляко зашкодити, заблокувати гарні починання. Впевнений, що лише цим можна пояснити проблеми з газом і подачею гарячої води в місті, які мали місце. З наближенням до дня виборів це протистояння буде лише загострюватись. Але сподіваюся, що після нього ситуація докорінно зміниться за результатами голосування в Україні.

 

Геннадій Савосін, перший секретар обкому Соціалістичної партії України:

— По-перше, те, як повелась обласна влада щодо свята Дня міста, свідчить про її недалекоглядність, а по-друге — про лицемірство у ставленні до людей. Як можна було заблокувати участь підприємств і навчальних закладів у цьому святі? Складається враження, що обласна влада демонстративно надає нібито перевагу селу, обмежуючись у місті лише організацією сільськогосподарських ярмарків. Але і в АПК вона діє не надто професійно, дотримуючись радше швидких, але сумнівних вигод у вигляді, зокрема, технічних культур. А фокуси у нинішній виборчій кампанії партії влади свідчать, що вона втратила і страх, і совість. Вона, очевидно, забула, що люди голосуватимуть не за красиві слова, а за реальні справи. Те, що відбувалось під час святкування Дня міста, точніше те, що не відбулося з вини обласної влади, якраз і свідчить про її лицемірство.

Лев Бірюк, народний депутат України:

— Подібного “подарунка” опозиційним силам від обласної влади, мабуть, ніхто не очікував, але цей факт ще раз продемонстрував наочно всім хмельничанам, з ким ми маємо справу насправді. Ці люди, які тиснули нині на керівників підприємств та навчальних закладів міста, завтра не зупиняться ні перед чим, аби втриматися при владі. Зрештою, ця ситуація показала хто є хто і наскільки глибоко страх за власні посади тримає в покорі деяких наших керівників, які, по суті, разом з керівництвом обл-держадміністрації зробили виклик нашому місту, усім хмельничанам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *