Соціум

Засудили інсинуації навколо Чернелівського водогону

ЗВЕРНЕННЯ

Минуло понад два місяці, як найскладнішу ділянку водогону від Чернелівки до Хмельницького завдовжки майже сім кілометрів введено в експлуатацію. Головним підрядником будівництва було хмельницьке підприємство “Явір-Інвест”. Попри те, що нова ділянка Чернелівського водогону пролягла двома селами і перетнула річку, всі роботи виконані якісно і у визначений термін. Завдяки використанню сучасних склопластикових труб міський бюджет відтепер економить…

ЗВЕРНЕННЯ

Минуло понад два місяці, як найскладнішу ділянку водогону від Чернелівки до Хмельницького завдовжки майже сім кілометрів введено в експлуатацію. Головним підрядником будівництва було хмельницьке підприємство “Явір-Інвест”. Попри те, що нова ділянка Чернелівського водогону пролягла двома селами і перетнула річку, всі роботи виконані якісно і у визначений термін. Завдяки використанню сучасних склопластикових труб міський бюджет відтепер економить порівняно з минулим роком значні кошти, що йдуть на оплату електроенергії для прокачування води. А головне — нова ділянка водогону у Хмельницькому забезпечує якість питної води одну з найкращих в Україні.

І це правда, про яку звітують у своїх зверненнях до хмельничан і голова обласної держадміністрації, член Партії регіонів Василь Ядуха, і міський голова, член ВО “Батьківщина” Сергій Мельник.

Ми, кандидати у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №187 І.Бойченко, О.Лукашук, Д.Мельник, Л.Михалець, І.Трунова, С.Хижняк, С.Олійник, М.Янчук, обурені підпільним поширенням серед мешканців мікрорайонів Гречани, Дубове, Ружична листівок без зазначення будь-яких вихідних даних, текст яких має провокаційний характер і містить завідомо неправдиве повідомлення про новозбудовану ділянку   водогону, яка начебто смертельно загрожує мешканцям міста.

Як заявив інженер з технічного нагляду за будівництвом другої черги Чернелівського водогону Олександр Пиндрак, безглузді заяви анонімних авторів листівки, на кшталт “труби є небезпечними для життя людини”, у процесі експлуатації під тиском “скло висипається в середину труби”, труби “рвонуть одразу ж” подібно “до вибуху авіаційної бомби”, “хмельничани питимуть воду із каналізаційних труб зі скловатою”, є повною маячнею. Як експерт і будівельник із понад 40-річним стажем, О.Пиндрак відповідально заявляє, що кожен із майже семи тисяч метрів труби прокладено якісно, без браку і водогін не несе жодної загрози життю і здоров’ю хмельничан.

Санітарно-епідеміологічна служба щодня бере 17-20 проб у різних точках міста. Всі показники в нормі. За два місяці експлуатації нової ділянки водогону ніхто не отруївся і жодних скарг на якість води не надходило. Тож злочином є саме поширення завідомо неправдивої інформації щодо Чернелівського водогону — життєво стратегічного об’єкта міста.

Ми належимо до різних політичних сил, наші погляди на суспільно-політичні процеси можуть не збігатися, але ми категорично засуджуємо інформаційний терор проти хмельничан, який підступно ведуть ті, кому самі хмельничани потрібні лише як електорат, виборчий ресурс.

Звертаємося до правоохоронних органів міста й області для вжиття невідкладних заходів за фактом поширення у місті Хмельницькому провокаційних листівок, що містять завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян.

Кандидати у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №187 Ігор Бойченко, Олег Лукашук, Дмитро Мельник, Любомир Михалець, Сергій Олійник, Ірина Трунова, Сергій Хижняк, Микола Янчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *