Соціум

На “Темпі” відзначили свою трудову еліту

За багаторічною традицією напередодні Дня машинобудівника на ВАТ “Завод “Темп” урочисто відзначили кращих з кращих працівників

За багаторічною традицією напередодні Дня машинобудівника на ВАТ “Завод “Темп” урочисто відзначили кращих з кращих працівників, а 24 з них були занесені на заводську Дошку пошани. Цього року такої честі були удостоєні, зокрема, токар Василь Волоско, фрезерувальник Леонід Наромський, штампувальник Олег Кушнір, оператор верстатів Олександр Шпак, електрозварювальник Олександр Білозор, слюсар Сергій Маршал, начальник дільниці Микола Білий, головний бухгалтер Майя Задвірна, інженер-конструктор Юрій Корягин. Саме внесок цієї трудової еліти разом із зусиллями їхніх колег дозволив підприємству з початку року збільшити обсяги виробництва на 120%. Незважаючи на жорстку конкуренцію на світових ринках, завод “Темп” упевнено утримує на них свої позиції та продовжує освоювати нові адреси збуту власної продукції в  Росії, Німеччині, Польщі, Ізраїлі, Білорусі та інших країнах. Це стало можливим завдяки не лише сумлінній праці усього трудового колективу підприємства, а й своєчасному впровадженню сучасних технологій та комплексних систем якості. Так, до кінця нинішнього року заводські спеціалісти мають змонтувати обладнання з лазерної різки металу — новітнє слово в історії підприємства. Іншим важливим кроком має стати впровадження автоматизованої системи управління виробництвом.

Вручаючи заслужені нагороди передовикам виробництва і ветеранам заводу, голова правління ВАТ “Завод “Темп”, його генеральний директор Іван Праворський зазначив, що саме завдяки їм завод не стоїть на місці, поступово розвивається і достойно підтримує свою марку. “Попереду в нас багато роботи, маємо подбати про підвищення якості та обсягів нашої продукції, збільшення середньої заробітної плати, яка на сьогодні сягає трьох тисяч гривень, покращення умов праці. Ми — єдина сім’я, отже, зусилля кожного з нас — це запорука успіху всього нашого підприємства”, — сказав він, вітаючи заводчан з професійним святом.

Імпровізовані урочисті збори прямо в цеху тривали недовго, темпівців чекала робота. На виході з заводу — нова гальванічна лінія, котра має бути найближчим часом відвантажена до Грузії — нової адреси на карті замовлень ВАТ “Завод “Темп”.

Володимир Разуваєв
Фото Дмитра Свідерського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *