Соціум

Ваша мрія може здійснитися!

Якщо ви мріяли про особисту зустріч зі Святославом Вакарчуком

Якщо ви мріяли про особисту зустріч зі Святославом Вакарчуком

З нагоди концерту гурту “Океан Ельзи” у Хмельницькому, що відбудеться 5 жовтня на стадіоні “Поділля”, мережа квиткових кас kasa.in.ua спільно з обласним центром молодіжних ініціатив організовує конкурс флеш-мобів “Нас Океаном несе!”. Команда-переможець отримає безкоштовні квитки на концерти гурту “Океан Ельзи” та особисту зустріч з музикантами.

Для участі у конкурсі необхідно сформувати команду понад 10 осіб і зареєструвати її до 14 вересня на сторінці kasa.in.ua у соціальній мережі Вконтакті. Наступний ваш крок — до 25 вересня організувати і провести свій флеш-моб, відзняти його на відео (при необхідності організатори можуть організувати зйомку) і розмістити відео в соціальній мережі YouTube, не забувши при цьому надіслати посилання на нього організаторам. З 25 вересня до 1 жовтня відбуватиметься голосування за краще відео в Інтернеті, на сторінці kasa.in.ua Вконтакті, а 1 жовтня будуть оголошені переможці.

Детальну інформацію про конкурс та процедуру голосування ви знайдете за посиланням vk.com/kasainua. Телефон для довідок 093 00 00 754.

Успіхів вашій команді і нехай переможуть найкращі!

Вл. інф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *