Соціум

Полювання на чоловіка

Якщо ви чарівна дама, та ще й “в активному пошуку”, то моє дослідження (звісно, називаю це так жартома) саме для вас. Я навмисне уникаю слова “самотня”, бо воно мене лякає, надаю перевагу слову “вільна” і, повірте, з моїх уст воно звучить, як епітет.

Якщо ви чарівна дама, та ще й “в активному пошуку”, то моє дослідження (звісно, називаю це так жартома) саме для вас. Я навмисне уникаю слова “самотня”, бо воно мене лякає, надаю перевагу слову “вільна” і, повірте, з моїх уст воно звучить, як епітет.

Правду кажучи, скласти рейтинг місць для пік-апу мене надихнула моя подруга, з котрою ми частенько поверталися додому з гульок без настрою і без кавалерів. Вона переконана, що в Хмельницькому чоловіків вдвічі менше, аніж жінок, саме тому багато справді симпатичних дівчат страждають від браку чоловічої уваги. Перш ніж заперечити, я зазирнула до статистики статевого складу населення за даними останнього перепису у нашому місті. Так, жінок більше, проте не вдвічі, а всього-на-всього на 20 тисяч осіб. Як бачимо, дами, доведеться полювати в атмосфері хай не жорсткої,  але конкуренції. Хоча, як на мене, це плюс: я обожнюю всілякі змагання.

Дівчата, читайте керівництво до дії уважно, щоб не оминути жодної деталі. І це допоможе вам знайти молодого (найбільш підходящий вік для мене — 25-35, у вас крайня права позначка може сягати далі) та симпатичного парубка. Перше, що нам знадобиться, — це наживка: модна сукня, макіяж, зачіска. Стилісти застерігають: екстравагантність швидше відштовхує, ніж приваблює, а я вас запевняю: чоловіки, як ворони, кидаються на все яскраве та блискуче. Тож, очі — синеньким, губи — червоненьким і прикрас досхочу. Вирушаємо!

Нічні клуби

О, який моветон! Це місце принесе лише розчарування. Здобичі (хай мені пробачать наші любі чоловіки) — мало, а от хижачок вистачає. Тому, леді, будьте готовими до психологічного пресингу. Погодьтеся, тридцять збуджених мисливиць на трійко охмелілих мачо — важко назвати здоровою конкуренцією. І ще… Пам’ятайте, що частими гостями нічних клубів Хмельницького є представники країн Середньої Азії, але це так, на замітку тим, хто сам не проти стати здобиччю.

Що ж до закладів харчування, тут справи не ліпші. А все тому, що чоловік за трапезою стає глухим до світу, всі інші рецептори не функціонують. До того ж обідня перерва така коротка, щоб встигнути попоїсти, перекурити… ще й пофліртувати.

Дівчата, слід згадати ще про дві місцини в центрі Хмельницького, котрі завжди оточені зграєю мужчин різного калібру, — крамниці, де продають на розлив натуральні вина. Однак, сподіваюсь, що до такого відчаю у нас з вами не дійде. Принаймні, найближчим часом.

Фітнес-центри

Як кажуть, корисне з приємним. Однак не все так просто. До фітнес-центрів ходять переважно жінки. Що вдіяти, за спостереженням експертів, українські жінки схильні дбати про себе більше, ніж представники сильної статі. Озирніться: перукарні, манікюрні та масажні салони, центри косметології та спортивні зали — чоловіків там у рази менше, та й ті, що є, здебільшого вже несамотні. Власне, я вас не відмовляю відвідати фітнес-центр, у будь-якому разі ваша фігура від цього лише виграє. До речі, запишіться також до басейну, там принаймні буде можливість одразу оцінити чоловічий потенціал обранця, як кажуть,  “нє отходя от каси”, ну, це у випадку, що ви його там зустрінете.

Бібліотеки міста

Ой, ну я вас прошу!

Хмельницький речовий ринок

Ага, доки ви смієтесь, інші давно будують стосунки. Речовий ринок — це місце зустрічі з тими, кого б волів більше ніколи в житті не бачити, і Бермудський трикутник водночас. Проте авторитетно заявляю (за цією думкою розправляю плечі), що базар — хороше місце для пік-апу. Ви думали, чоловіки ходять туди лише з матерями та дружинами? Неправда. Це місце численної концентрації чоловічої популяції, “чоловічий нерест”, якщо хочете.

Отже, дислокацію визначено, переходимо до зброї. Я користуюся старими, але перевіреними прийомами, які здатні збити будь-яку здобич не лише з пантелику, а й з ніг. Раджу вам, дорогі мисливиці, спочатку переконатися, що обрана мішень — не чиясь свята власність. Проблеми нам ні до чого. Уважно огляньте мужчину, чи, бува, не тримає в руках пачку підгузків і чи (їй Богу, я стикалася з таким) не приміряє на себе жіночі трусики. Все ок? Тоді до роботи.

Спосіб І (легка здобич). Пускання бісиків. Погляд на нього, тоді — додолу, все невимушено, граційно. Рибка впіймається, якщо вже скучила за гачком. Легка справа, для початківців.

Спосіб II (середньої важкості). Непомітно підкрадаємось до жертви і… наступаємо їй на ногу (ненароком, звісно). Тоді слізно просимо вибачення і пропонуємо чашку каву, щоб залагодити свою провину та заспокоїти докори сумління. Якщо він погодився — справа в кишені.

Спосіб III (для профі). Пригадуєте, як знайомились дами на початку XX століття? Звісно, втрата свідомості у потрібний момент все ще залишається актуальною. Суть у тому, щоб впасти чітко та швидко в руки обранцю, тому спочатку наведіть приціл. При падінні ніжно вхопіть жертву за плечі і томно зазирніть у вічі. Нехай він відчує, що тікати — безглуздо.

Цей спосіб діє у дев’яти випадках з десяти, однак все одно відпрацюйте все заздалегідь. Єдиний мінус мого улюбленого прийому — це те, що існує ризик натрапити на флегматика, котрий спокійно спостерігатиме ваш удар головою об асфальт.

Ну, поки все. Я завершую своє дослідження, сидячи в черзі на прийом до лікаря-офтальмолога. Лікарня! Цей простір для полювання ще цнотливий. Головне — не здаватись!

Марина Шандорук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *