Соціум

Відзначено кращих роботодавців

Належна системність у створенні та дотриманні безпечних умов праці на виробництві та інших сферах життєдіяльності є складовою політики міської влади у Хмельницькому. Уже традицією стало проведення Тижня охорони праці, за підсумками якого відзначаються керівники кращих виробничих, комунальних підприємств та закладів…

 

Належна системність у створенні та дотриманні безпечних умов праці на виробництві та інших сферах життєдіяльності є складовою політики міської влади у Хмельницькому. Уже традицією стало проведення Тижня охорони праці, за підсумками якого відзначаються керівники кращих виробничих, комунальних підприємств та закладів. Минулого тижня така акція відбулась уже вшосте. Перший заступник міського голови Олександр Вінніков вручив групі роботодавців почесні відзнаки та цінні подарунки за створені кращі умови праці для своїх працівників. Їх отримали директор ТОВ “Проскурів-Агро” Валерій Коломієць, директор МКП “Хмельницьктеплокомуненерго” Володимир Скалій, генеральний директор ТОВ “Нейл” Сергій Федорук, директор СРБП “Хмельницькліфт” Микола Довгалюк і головний лікар міської поліклініки №1 В’ячеслав Мороз. Разом зі своїми керівниками були відзначені інженери з охорони праці, відповідно Андрій Кубинський, Руслан Боднарчук, Борис Крамар, Дмитро Форись та Юрій Шалигін. Приємно і показово, що вже не вперше почесні нагороди були вручені депутатам міської ради Володимиру Скалію та В’ячеславу Морозу.

 

За вагомий внесок у здійснення профілактичної та роз’яснювальної роботи з попередження виробничого травматизму з нагоди Дня охорони праці були відзначені також заступник начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області Олександр Кукурудза, головний спеціаліст-юрисконсульт цього управлінняАлла Грицишина та страховий агент з охорони праці відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у місті Хмельницькому Віра Сардак.

Завершуючи урочистості, Олександр Вінніков відзначив, що робота з попередження виробничого травматизму в місті стала більш системною і дієвою, але й надалі вимагає практичних спільних зусиль влади та роботодавців.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *