Соціум

Маленькі колядники в управлінні СБУ

Однією з добрих традицій, яку ось уже протягом двох десятків років підтримує управління СБУ в Хмельницькій області, є шефська допомога спеціалізованому будинку дитини “Берізка”. Малеча також щороку вітає шефів з новорічними та різдвяними святами…

Однією з добрих традицій, яку ось уже протягом двох десятків років підтримує управління СБУ в Хмельницькій області, є шефська допомога спеціалізованому будинку дитини “Берізка”. Малеча також щороку вітає шефів з новорічними та різдвяними святами. От і цього року маленькі колядники завітали до управління з чудовим концертом. Юних посівальників щедро нагороджували оплесками та ласощами, для кожного знайшовся сюрприз-подарунок. Крім того, напередодні для всіх, без винятку, вихованців “Берізки” співробітники управління підготували подарунки під ялинку.

Здавалось, радіти треба, роздаючи дарунки, але, дивлячись в сумні оченята покинутого малюка, від болю крається серце. Так і хочеться сказати: люди добрі, відгукніться, допоможіть дітям, адже у доброму серці завжди знайдеться місце для дитини, обділеної батьківським теплом! Тож частіше повертаймося до неї, вникаймо у її проблеми, любов’ю і турботою зігріваймо її тендітну, мов стеблина, душу. Навіть тоді, коли нам, дорослим, нелегко і обмаль часу, бо країна, де турбуються про дітей, — це країна доброго майбутнього.

За інформацією сектора взаємодії зі ЗМІ управління

СБУ у Хмельницькій області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *