Соціум

“Ми — діти України”

Вихованці гуртка юних фотоаматорів Кам’янець-Подільської філії Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості уч-нівської молоді стали переможцями Всеукраїнського конкурсу “Ми — діти України”.

В серпні в Скадовську Херсонської області на базі дитячого оздоровчого комплексу “Бригантина” відбувся десятий ювілейний Всеукраїнський конкурс юних фотоаматорів “Ми — діти України”. Честь нашої області на конкурсі захищала команда вихованців гуртка юних фотоаматорів Кам’янець-Подільської філії Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді під керівництвом талановитого фотографа та педагога Галини Рудик. До складу команди увійшли переможці та призери всеукраїнських і міжнародних фотоконкурсів та фотовиставок Ангеліна Єфименко, Діана Хричова, Олександра Федорович та Марія Рудик. Усі вони і цього разу не підвели: кожен привіз дипломи в різних номінаціях.

Паралельно з конкурсом юних фотоаматорів проходив і відкритий фестиваль дитячого кіно і телебачення “Веселка”. Хмельниччину на ньому представляла команда вихованців гуртка відеооператорів у складі Світлани Семенюк, Юлії Мазуренко, Тетяни Ковальчук та Владислава Глюзіцького на чолі з керівником гуртка, директором Старокостянтинівської СЮТ Володимиром Турбаном. На конкурс подоляни подали шість фільмів у різних номінаціях. Зокрема, журі відзначило фільм “Кобудь-Старокостянтинів. Віхи історії” у номінації “Науково-популярний фільм”.

Учасники конкурсу і фестивалю мали змогу переглянути конкурсні фотографії та відеофільми, взяти участь у спортивних змаганнях, вік-торинах, концертах. Юні конкурсанти побували також на екскурсіях до острову Джарилгач, на якому розташований маяк, та до селища Лазурне.

Та найбільшою нагородою для дітей була атмосфера, яка панувала на заходах. Два тижні, проведені в оздоровчому таборі “Бригантина”, де проходили змагання, залишили незабутні враження в пам’яті учасників.

Ірина Микуляк, завідувачка спортивно-технічного відділу ОЦНТТУМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *