Соціум

“Писали” фотопортрет нашого міста

Минулої неділі у нашому місті відбувся “Фотоквест”. Озброївшись різного виду фототехнікою, 14 команд змагались у майстерності. В обідній порі від Ангела Скорботи розбіглися містом команди, фотографуючи на задану тему. “Напевно, вперше в нашому місті можна було побачити картину: більше півсотні людей бігають вулицями міста, фотографують, залучаючи до веселого дійства перехожих… Завдання на конкурсі були різні, за однакових умов команди повинні були сфотографувати щось на задану тему. Одним із найвеселіших завдань було “зима влітку”. Тут відзначилася команда “Дрім-Тім”, яка і стала переможцем “Фотоквесту”, сфотографувавши Діда Мороза, який продає в спекотний день фрукти на ринку (на фото). Основна ідея фотозмагань — розширити світогляд молоді, навчити їх швидко шукати креативні ідеї, вихід із будь-якої ситуації, творчо мислити”, — розповідає один із організаторів “Фотоквесту” Степан Кушнір.

Саме оригінальність фото, а не його високоякісну технічну обробку оцінювали на масштабному змаганні під відкритим небом, адже серед учасників були і ті, хто “клацав” звичайною “мильницею”, і власники професійних фотоапаратів.

Весело проходив конкурс, веселими вийшли і світлини, їх можна побачити в соціальній мережі “Вконтакте”. Деякі роботи, виконані нашвидкуруч, нічим не гірші за вистраждані годинами світлини маститих фотомайстрів.

Співорганізаторами дійства стали заступник начальника управління молоді та спорту, фотограф Сергій Аніськов, начальник управління молоді та спорту Валерій Вешко, ХІСТ ВМУРоЛ “Україна”, громадська організація “Креативна молодь” та компанія “Let’s”, яка пригостила команди переможців смачними коктейлями.

Ірина САЛІЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *