Соціум

“Зелень-день” Оксани Радушинської переміг на “Коронації слова”

Першу премію у номінації “Романи. Для дітей 7-12 років” на ХІ Все-українському конкурсі романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики про кохання “Коронація слова” отримала наша землячка — письменниця, поетеса та журналістка — Оксана Радушинська.

 

 

Її роман “Зелен-день, або Чарівні русалчині коралі” пройшов прискіпливе сито відбору спершу експертів конкурсу, а потім — членів журі, принісши гучну перемогу своїй авторці. За словами організаторів конкурсу, цього року кращі твори вибирали буквально з-поміж тисяч робіт, надісланих на “Коронацію слова” україномовними авторами з усіх куточків країни та зарубіжжя.

 

Зазначимо, що за 11 років існування цього престижного конкурсу його відзнаки вже одержали понад 260 авторів. А перемога Оксани Радушинської цінна ще й тим, що роман “Зелен-день, або Чарівні русалчині коралі” — лише другий великий прозовий твір у творчій долі авторки. Що ж до дебютної Оксаниної прози — роману “Коли сонце було стозрячим”, то й цей рукопис не залишився непоміченим фахівцями “Коронації слова” — отримав спеціальну премію конкурсу за кращий роман у стилі фентезі. Тож вітаємо нашу лауреатку і бажаємо їй подальших вагомих здобутків та славних перемог!

Вл. інф.
На фото: Оксана Радушинська із засновником конкурсу “Коронація слова”, головою правління компанії “Крафт Фудз Україна” Юрієм Логушем
Фото Петра Радушинського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *