Соціум

Дарували ноутбуки за кращі малюнок і твір на тему лісу

У рамках щорічної акції “Майбутнє лісу в твоїх руках” уже традиційно проводиться конкурс на кращі малюнок і твір серед школярів. У вівторок в обласному управлінні лісового та мисливського господарства, яке ініціювало та організовувало обидва проекти, відбулося нагородження переможців.

Конкурс проходив у два етапи: спочатку переможців визначали на рівні районів, а потім — у межах області. Учні 1-4 класів змагалися за кращий малюнок, школярі 5-8 класів — за кращий твір. Отже, у першій номінації найліпше з завданням впорався учень 4-А класу Хмельницького НВО №3 Богдан Королюк, який за свої старання отримав ноутбук. Друге місце посіла робота учня 2 класу Ружичнянського НВК Владислава Маліка, за що хлопчик отримав телевізор. Третю нагороду — цифрову камеру забрала Вікторія Крушельницька з Ізяславської ЗОШ №3.

У другій номінації трійка кращих отримала аналогічні призи. Переможцями тут стали учениця 7-А класу Славутської ЗОШ №4 Анна Заремба, вихованка 8 класу Голосківської ЗОШ (Летичівщина) Марія Беринда та учениця 7 класу Авратинської ЗОШ (Волочиський район) Олена Коваль.

Окрім переможців, заохочувальні призи — енциклопедичні словники та путівники отримали ще кілька найактивніших учасників конкурсу.

Загалом, у рамках акції “Майбутнє лісу в твоїх руках” на території області було посаджено 164 гектари лісу, створено п’ять нових парків, 330 гектарів лісових масивів прибрали від сміття… Участь у цьому брали молодь, представники влади, громадськість.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *