Соціум

“Просвіта” співпрацює з освітою

Днями у Народному Домі Хмельницького міського Товариства української мови імені Тараса Шевченка “Просвіта” побували педагоги і майстри Хмельницького ВПУ №4. Голова Товариства Зоя Діденко розповіла про діяльність “Просвіти”, відзначила важливість співпраці у вихованні молодих українців.

У читальні учасники заходу особливу увагу звернули на книжкову виставку “Жива душа поетова, святая…”, де експонуються видання, що розповідають історію останніх днів життя Тараса Шевченка, а також на карту “Останній шлях Кобзаря”. Відповідальний секретар Товариства Тетяна Мосійчук представила нове 46-те видання — книжку “Подільський передзвін “Просвіти”, ознайомила з експозицією “Українська родина”, з матеріалами музею міжнародної діяльності, унікальною відеотекою.

У світлиці Народного Дому просвітяни ВПУ №4 дізналися про цікаві факти життя і діяльності Івана Огієнка, про кам’янець-подільський період у його біографії.

На завершення зустрічі присутні переглянули просвітницьку авторську телепрограму Зої Діденко “Свою Україну любіть” та відеофільм “Український Соломон” із серії “Невідома Україна”.

Співпраця Народного Дому “Просвіти” із навчальними закладами професійно-технічного спрямування триває.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *