Соціум

Важковаговик Тарас Поліщук привіз перемогу

На V літніх юнацьких спортивних іграх України в Коломиї Івано-Франківської області виступали важкоатлети 1994 року народження і молодші з 24 регіонів.

 

На V літніх юнацьких спортивних іграх України в Коломиї Івано-Франківської області виступали важкоатлети 1994 року народження і молодші з 24 регіонів.

 

У загальнокомандному заліку серед юнаків до чільної трійки пробилися спортсмени Донецької, Миколаївської та Волинської областей. Кращими серед дівчат стали збірні Донеччини, Харківщини і Тернопілля. Представники Хмельниччини: і дівчата, і хлопці опинилися на восьмому місці.

Єдину нагороду для нашої області виборов хмельничанин майстер спорту Тарас Поліщук з гімназії №2, який покращив власний рекорд у поштовху (155 кг) і з найкращою сумою в двоборстві (274 кг) став переможцем у ваговій категорії 77 кг. Тренує чемпіона Ігор Мацьоха з ДЮСШ “Авангард”.

До залікової 12-ки змогли також потрапити Сергій Государський (94 кг), Марина Полюшкевич (53 кг) з Понінки — в обох четверте місце, Ангеліна Ломачинська (48 кг) з Макова і Тетяна Побережна (53 кг) з Летичева — обоє на сьомій позиції, Михайло Бойко (56 кг) з Летави — восьме місце, Оксана Писаренко (44 кг) з Понінки та Денис Загородній (85 кг) з Летави — на десятій сходинці, Інна Свінціцька (58 кг) та Олена Шалай (63 кг) з Полонського району — 11 місце.

Тарас Поліщук включений до юнацької збірної України на чемпіонат світу, який відбудеться в столиці Перу (м. Ліма) у травні поточного року. Побажаємо йому вдалого дебюту на міжнародній арені і подальшого сходження до олімпійських висот.

Віктор Флентін
На фото: Тарас Поліщук на тренуванні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *