Соціум

Володимир Ткаченко: “Х-фактор” дав мені можливість усвідомити і виправити помилки”

Останнім часом особливою популярністю користуються творчі телепроекти, завдяки яким слухацькому загалу відкрилося багато молодих співочих талантів. Серед них і учасник багатьох популярних телепроектів, колишній соліст дуету “Барселона” Володимир Ткаченко.

Останнім часом особливою популярністю користуються творчі телепроекти, завдяки яким слухацькому загалу відкрилося багато молодих співочих талантів. Серед них і учасник багатьох популярних телепроектів, колишній соліст дуету “Барселона” Володимир Ткаченко.

— Володимире, по-справжньому ти став відомим після участі в проекті “Шанс-4”. У 2007 році ти став володарем срібної премії конкурсу “Нова хвиля” у Юрмалі, де виступав у дуеті “Барселона”, згодом був “Х-фактор”, що ж далі?
— Участь у вокальних конкурсах для артиста-початківця є свого роду трампліном, шансом піднятися. Мені ці конкурси допомогли мобілізувати свої сили та відкрити нові приховані можливості.

— Ти хотів би поїхати на “Євробачення”?
— Бажання, звичайно, є. Нині я готовий до нових звершень, аби дивувати своїх прихильників.
Надіюсь, що наступним кроком все-таки буде “Євробачення”, але це покаже час…

— Як змінилося твоє життя після того, як ти покинув дует “Барселона”?
— Кардинально. Ці зміни стали якісним початком моєї сольної кар’єри. Адже раніше, коли я співав у дуеті, мені доводилося виконувати чужі пісні. Зараз — усе по-іншому. Тепер я сам пишу музику та вірші до своїх пісень, займаюсь тим, до чого прагнув, — сольними виступами й творчістю.

— Нещодавно ти почав грати на гітарі. Володієш іншими музичними інструментами?
— На жаль, ні. Рік тому я навчився грати на гітарі, і поки що це весь мій успіх. На гітарі я граю на рівні аматора, але це вміння допомагає мені в написанні музики.

— Хто написав для тебе пісню “Тебе вибираю”?
— Ідея пісні та половина слів — мої, але завершити композицію мені допомагала співачка Маня. З нею ми потоваришували після проекту “Ти зірка”.

— Яким ти був у дитинстві?
— Я був зразковою, слухняною дитиною. Дитинство у мене було веселим, адже батьки завжди намагалися зайняти мене чимось цікавим. У молодших класах мене віддали в музичну школу, але піаніста з мене не вийшло — у мене була сувора викладачка, яка била по руках лінійкою.
Пригадую, як ще у молодших класах у мене з’явився комп’ютер, тоді це була велика рідкість. Згодом батьки віддали мене в художню школу. Малювання мені дуже подобалося. В старших класах художньої школи я вже почав малювали натурниць.
Загалом, і у школі, і в технікумі, а згодом і в академії навчався добре.

— Займаєшся спортом? Який вид спорту подобається?
— Спорт завжди любив. Найбільше полюбляю баскетбол. Захопився цим видом спорту ще в школі. Професійно грати почав під час навчання у технікумі. Пізніше був капітаном університетської команди, а згодом капітаном команди Дніпропетровської області. Але, на жаль, у спорті травми неминучі, а в мене їх було багато, тому довелося залишити баскетбол.

— Ти — публічна людина і тобі просто необхідно добре виглядати. Як підтримуєш себе в формі?
— Будь-якому артисту необхідно добре виглядати. І я не виняток. Три рази на тиждень я по дві години займаюся в тренажерному залі.

— Давай трохи поговоримо про справи сердечні. Які дівчата тобі подобаються?
— Для мене головне, щоб дівчина була розумною та харизматичною. Вона має добре виглядати, мати почуття гумору і знати собі ціну.
При знайомстві з дівчиною перше, на що звертаю увагу, це очі!

— У тебе є кохана?
— Ні, зараз моє серце вільне.

— На твою думку, чи можлива дружба між артистом і прихильницею?
— А чому ж ні? Думаю, що це навіть дуже можливо.

— А ти спілкуєшся зі своїми прихильницями?
— Звичайно! Переважно через Інтернет, на сайтах “Одноклассники” і “Вконтакте”.
Наразі розробляється мій офіційний сайт, який, думаю, стане гарним подарунком моїм прихильникам. Я дуже вдячний їм за те, що вони цінують мою творчість, підтримують і завжди радіють моїм успіхам.

— Нині ти живеш і працюєш в Києві. Сумуєш за рідним Дніпропетровськом?
— Понад п’ять років я живу в столиці. Звичайно, сумую за рідним містом, адже там мешкають мої батьки, бабуся з дідусем та багато друзів. Студійна робота над новим альбомом забирає дуже багато часу, тому часто їздити додому немає змоги. Але завжди відпочиваю у родинному колі.

— Нині багато артистів паралельно займаються й акторською кар’єрою, ти хотів би спробувати себе у кіно?
— Звичайно. Я б знявся у фільмі на зразок “Адвокат лайка” або “Костянтин”. Взагалі, мені подобаються психологічно складні ролі, таких персонажів дуже цікаво грати.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *