Соціум

Нові легкоатлетичні успіхи подолян

На чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів, що відбувся в Сумах, збірна нашої області посіла дев’яте місце.

Майстер спорту Марина Бех цього разу відмовилася від стрибків у довжину та спробувала себе в бігу на короткі дистанції. 60 метрів вона подолала за 7,89 с — цей час увійшов у десятку кращих. Старт на 200-метрівці був більш вдалим: її вона пробігла за 25,30 с, посівши друге місце. Інша подолянка — Вікторія Ткачук з Нетішина цю ж відстань подолала за 25,42 с. Це вперше вона показала час, який прирівнюється до показника кандидата в майстри спорту.

Олена Сідорська з Полонного здобула головну нагороду змагань на 1,5 км (4,34 хв.) та стала третьою на 800 м. Віктор Черниш зі Старокостянтинова стрибнув у висоту 2 м 10 см і цього виявилося достатньо, щоб стати віце-чемпіоном. Кам’янчанка Юля Шивник штовхнула ядро на 11 м 18 см і піднялася на третю сходинку п’єдесталу. Її земляк Артем Вітровчак у цій же дисципліні став п’ятим.

У кінці лютого у Могильові (Білорусь) відбудеться матчева зустріч українських та білоруських юніорів-легкоатлетів. Виступити на ній запросили трьох представників Хмельниччини: Марину Бех, Віктора Черниша та Вікторію Ткачук.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *