Соціум

Торги, як певний урок

Прокоментувати результати земельного аукціону ми попросили депутата міської ради, директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Володимира Швеця. Ось що він сказав:

— Щодо нинішнього аукціону наші очікування, на жаль, не виправдалися. Вдалося продати право оренди лише на три земельні ділянки. На три інші надійшло тільки по одній заявці, знову не пощастило зацікавити бажаючих претендувати на 16 ділянок, які виставлялися на торги вже вдруге. Для нас ці результати стали певним уроком, очевидно, надалі потрібно буде виходити за межі міста й області, щоб зацікавити підприємців з інших регіонів України. Чесно кажучи, позиція хмельницького бізнес-середовища дивує, адже ми виставили досить вигідний пакет пропозицій: від трьох соток до 5,5 га в різних частинах міста. Можливо, позначилася економічна криза, котра не для всіх закінчилась, але зменшувати стартову ціну ділянок, яка в нас найнижча серед інших регіонів, вважаю недоцільним.

Все ж ці торги принесли і позитив. Міський бюджет отримав понад 400 тисяч гривень додаткових коштів, які підуть на розвиток міста.

Підготував Володимир Разуваєв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *