Соціум

“Щедрику-Ведрику” вітав з Водохрещем

Кожне свято українського календаря — релігійне чи державне всеукраїнський благодійний дитячий фонд “Щедрику-Ведрику” завжди зустрічає разом зі своїми підопічними. Не стало винятком і Богоявлення Господнє, на яке до обласного центру з’їхалися діти з інтернатів області.

Традиція відзначати Водохреща в колі великої та дружної сім’ї в благодійного фонду з’явилася вісім років тому. Цього разу на свято запросили більше сотні дітей з інтернатів краю, а також учнів хмельницьких шкіл. Загалом на урочистий концерт, який проходив у міському Будинку культури, зібралося майже півтисячі школярів. Окрім музично-танцювальної програми, в фойє було проведено виставку декоративно-прикладного мистецтва. 
Як і годиться на Водохреща, святкування розпочалося з освячення. Потім маленьких гостей привітала директор фонду Валентина Блюхер. “Кожне свято — це завжди радість, особливо для діток, які залишилися без сім’ї. Бачити їх усміхненими та щасливими для нас найбільша винагорода. Заради цього й працює колектив фонду “Щедрику-Ведрику”, — сказала вона.

Звичайно, жодні урочистості благодійного фонду не обходяться без подарунків, а тому всі діти з інтернатів отримали пакунки з солодощами та м’якими іграшками. 
Наступного разу вони приїдуть у Хмельницький вже за кілька тижнів, аби разом відзначити День закоханих.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *