Соціум

Третя “Зимова Студреспубліка” кличе молодь у Карпати

Усіх активних та амбітних молодих людей уже втрете запрошує “Зимова Студентська республіка” (ЗиСТ-ІІІ). Вона на п’ять днів (22-27 лютого) під кровом Карпат об’єднає тих, хто не лінується навчатися, прагне самореалізації та вміє долати труднощі.

Цього разу темою вже традиційної найбільшої інтелектуальної події зими стане “Команда майбутнього”. Участь у конкурсному відборі, який триватиме на основі онлайн-реєстрації до 8 лютого, можуть узяти всі охочі: від депутатів різних рівнів та бізнесменів до громадських діячів та студентства. Серед усіх відберуть вісім десятків учасників. Вони й створять команду майбутнього, яка протягом чотирьох днів проводитиме так звану оргдіяльнісну гру. Фіналісти з головою поринуть у проблематику та братимуть участь у всіх заходах, які для них підготував оргкомітет проекту, шукатимуть відповіді на складні запитання, консолідуватимуть зусилля… І все заради того, аби довести, що гуртом будь-які проблеми вирішуються швидше та веселіше.
Окрім участі в грі, учасники матимуть змогу й відпочити. Адже навколо — неповторні карпатські краєвиди, гірськолижні спуски, сауни, ресторани з колоритною місцевою кухнею і т.д.

Нагадаємо, що ЗиСТ-І відбулася в 2009 році. Тоді її лідер Павло Вікнянський зазначив, що “…стогнати та займатися самолюбуванням — це справа слабаків. Покликання сильних — розвиватися, вести за собою тих, хто потребує допомоги, і власним прикладом показувати інакший, проте справжній шлях”. Першого разу студреспубліканці зібралися в комплексі Тисовець під Сколе на Львівщині, об’єднавшись тематикою “Шлях від успішного лідера молодіжного середовища до ефективної особистості у житті”.

Попри негаразди та фінансову кризу, відбувся й другий зимовий студреспубліканський збір. У Верховині, що на Івано-Франківщині, молодіжні активісти вирішували вже інше проблемне завдання — “Оптимальна для українця модель соціальної взаємодії (громадські організації та політичні партії нового типу)”.

Ольга Цимбалюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *