Соціум

“Перлинки Поділля” зустріли свята піснею

Новорічно-різдвяний настрій завжди надихав на пісню, піднесену й оптимістичну. От і солісти вокально-естрадного ансамблю “Перлинки Поділля”, натхненні святом, 12 січня заповнили сцену Палацу творчості дітей та юнацтва дзвінким вокалом. Калейдоскопом творчості дитячий колектив потішив публіку на славу. Пісні — вітальні, святкові, класичні і народні, ліричні і веселі звучали по-дитячому щиро й проникливо.

Першими на сцену вийшли тонкоголосі дзвіночки — молодша група ансамблю. Здіймаючи руки до небес, юні співаки піснею просили добра у Пречистої, дякували їй за всі щедроти. За зворушливу вокально-хореографічну постановку зал віддячив гучними оплесками.

Гарно розпочався святковий концерт, гарно й продовжився. Кращі свої номери представила старша група “Перлинок Поділля”. Перевтілившись у непорушних ляльок, солістки розповіли піснею про те, що справжні почуття горять у серцях кожного, навіть у тих, хто, на перший погляд, здається цинічним і байдужим. Особливо піднесено звучала патріотична пісня, доповнена народними танцями. Красу і велич Батьківщини оспівала середня група ансамблю у пісні “На нашій Україні”. Не лише вокалом, а й знанням іноземних мов потішили глядачів юні артисти, виконавши світові хіти. Жвавості концерту додали переспіви репертуару сучасних виконавців. Співочі таланти діти проявляли у сольних номерах, дуетах, але фінальна пісня традиційно об’єднала весь колектив “Перлинок Поділля”. Багатоголосо і мелодійно діти зичили всіх гараздів не лише тим, хто завітав до них на концерт, а й усім подолянам.

“Я рада, що “Перлинки Поділля” об’єднують талановитих дітей, дають їм можливість розвивати задатки артиста. Думаю, батьки, які привели сюди своїх синів, дочок, зробили їм хороший подарунок, адже у колективі діти не лише вчаться співати, танцювати, а й дружити, бути культурними. Я тішуся, що моя племінниця, гастролюючи з колективом “Перлинок Поділля”, відвідала різні міста України, це цікаво і пізнавально. Сьогоднішній концерт приніс велике задоволення, я згадала і своє дитинство, коли співала у шкільному хорі”, — розповідає гостя святкового дійства Марина Осадчук.

Ірина САЛІЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *