Соціум

“Вільна сцена” — талановитим дебютантам

Міський Будинок культури, обласна молодіжна громадська організація “Українська соціал-демократична молодь” та кафе “Арт-паб” спільно запровадили творчий проект під назвою “Вільна сцена”, аби відкрити широкому загалові хмельничан поки невідомі таланти. Працівники Будинку культури з активістами громадської організації шукають для участі в проекті здібних аматорів, готують їм репертуар, фонограми, з ними на підготовчому етапі працюють фахівці з вокалу та хореографії, проводиться реклама сольних концертів у мережі Інтернет, друкованих ЗМІ, друкуються афіші за кошти кафе. “Арт-паб” безкоштовно надає сцену та необхідну звукопідсилюючу техніку для проведення сольних концертів учасників проекту. Міський Будинок культури, обласна молодіжна громадська організація “Українська соціал-демократична молодь” та кафе “Арт-паб” спільно запровадили творчий проект під назвою “Вільна сцена”, аби відкрити широкому загалові хмельничан поки невідомі таланти. Працівники Будинку культури з активістами громадської організації шукають для участі в проекті здібних аматорів, готують їм репертуар, фонограми, з ними на підготовчому етапі працюють фахівці з вокалу та хореографії, проводиться реклама сольних концертів у мережі Інтернет, друкованих ЗМІ, друкуються афіші за кошти кафе. “Арт-паб” безкоштовно надає сцену та необхідну звукопідсилюючу техніку для проведення сольних концертів учасників проекту.

Минулої неділі відбувся перший концерт у рамках “Вільної сцени” — виступав хмельницький рок-гурт “Travelling river” (на фото). У складі гурту: вокалістка Світлани Даткова, соло-гітарист Валентин Багрій, ритм-гітарист Вадим Скакун, барабанщик Борис Ковальський та басист Сергій Харьков. Гурт виник з ініціативи Світлани та Валентина наприкінці 2009 року, відтоді неодноразово брав участь у різноманітних рок-концертах та фестивалях, але практики сольних виступів не мав. 
Розпочали свій виступ “Travelling river” з блюзових інструментальних композицій, у яких продемонстрували гарне володіння технікою гри на гітарах, примушуючи інструменти і сміятись, і плакати. Потім до справи взялася Світлана, виконавши чудові вокальні композиції. Під завершення група подарувала присутнім танцювальну рок-н-рольну замольовку “Темна ніч”, чим і підняла народ на танці…
Сьогодні на “Вільній сцені” “Арт-пабу” виступатиме рок-гурт “Меліса”.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *