Соціум

Визначено найкращі молодіжні організації України

Протягом грудня на всеукраїнському інформаційному Інтернет-ресурсі StudNews серед читачів тривало голосування за кращу молодіжну організацію України 2010 року. StudNews.org.ua є першим інформаційним ресурсом для студентів, де щоденно публікуються найсвіжіші анонси різноманітних студентських подій в Україні, можливостей отримання неформальної освіти, кар’єрних стажувань, фестивалів та найяскравіших молодіжних тусовок.

Основною метою такого рейтингу було відзначення найкращих молодіжних організацій України, які займаються організацією масових заходів для молоді, та заохотити інші організації до активнішої діяльності. За результатами голосування Інтернет-ресурсу, у десятку найкращих молодіжних об’єднань України потрапили: AIESEC, Національна скаутська організація України “Пласт”, Європейський молодіжний парламент — Україна, ВМГО “Дебатна академія”, Наука при каві, Фундація регіональних ініціатив, AEGEE, Молодіжний націоналістичний конгрес, Демократичний Альянс, Студентська республіка, Спілка Української Молоді.
Працівники редакції StudNews переконані, що цей рейтинг пожвавить діяльність молодіжних організацій України у майбутньому, дасть поштовх до розвитку.
Приємно, що серед молодіжних організацій, які потрапили у десятку кращих за версією StudNews, деякі мають свої представництва у нашому місті та активно працюють на його благо.

Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *