Соціум

Кращим спортсменам — відпочинок у таборі

Так вирішило керівництво Хмельницької ДЮСШ №1 та, за сприяння міського управління молоді та спорту, відкрило на своїй базі стаціонарний оздоровчий табір “Олімп”. Потрапили туди майже дві сотні вихованців школи, які протягом року встигли відзначитися на обласних та всеукраїнських змаганнях.

“Табір працює, його відкриття відбулося ще 6 червня. У ньому оздоровлюються 175 наших вихованців, які були призерами та переможцями різних турнірів. Діти перебувають тут півдня. З ними проводяться різні навчально-тренувальні заняття, плавання в басейні, культурно-розважальні програми, на базі ЗОШ №14 організовано харчування. Словом, ми намагалися зробити все можливе, аби хлопці та дівчата з користю проводили вільний час і добре відпочили, — розповідає директор школи Василь Янків. — Оскільки батьки, тренери, а також самі діти схвально відгукуються про табір, надіємося, що наступного року нам знову вдасться організувати щось подібне”.

Нагадаємо, що в ДЮСШ №1 діють чотири відділення: футболу, гандболу, волейболу та баскетболу, в яких займається більше тисячі дітей. Нещодавно в школі відбувся черговий випуск. Цього разу свідоцтва про її закінчення отримали 32 хмельничани, більшість із яких футболісти.

Ольга Цимбалюк
Фото Дмитра Свідерського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *