Соціум

Хмельницькій міській поліклініці №2 — 20 років

Це дуже гарний ювілей, тому що практично всі ми, працівники поліклініки №2, працювали тут з дня її заснування, пам’ятаємо, як заклад розвивався.

 

Це дуже гарний ювілей, тому що практично всі ми, працівники поліклініки №2, працювали тут з дня її заснування, пам’ятаємо, як заклад розвивався.

 

20 років у житті колективу — це час підбиття певних підсумків роботи, 20 років — це нагода згадати про здобутки та визначити нові орієнтири для подальшого розвитку. За 20 років ми стали дружним колективом, у якому працюють висококваліфіковані спеціалісти, з них 7 лікарів вищої категорії, 27 лікарів першої категорії та 16 лікарів другої; у 35 медичних сестер вища, у 37 — перша, 33 — друга категорії. Планова потужність закладу зросла з 630 відвідувань у зміну в 1991 році до 1100 — у 2011 році. За рік поліклініка приймає більше 430 тисяч пацієнтів та обслуговує майже 78 тисяч викликів на дому дорослого населення. Крім того, за лікуванням та профоглядами в дитячі відділення звертаються більше 15 тисяч дітей.

Поліклініка №2 — це заклад з високим рівнем надання медичної та профілактичної допомоги прикріпленому населенню мікрорайонів Озерна, Лезневе, Заріччя. В закладі представлені практично всі вузькі спеціальності для надання первинної медико-санітарної допомоги, розвивається сімейна медицина. Це лікувальна установа, в якій професійне вміння співробітників, їх досвід, добропорядність спрямовані на профілактику захворювань, надання допомоги пацієнтам, повернення їх до здорового та повноцінного життя. Кожен медичний співробітник поліклініки зацікавлений у фаховому вдосконаленні. Доброзичлива атмосфера в колективі є запорукою того, що досвідчені лікарі постійно навчають своїх молодших колег, дбаючи, щоб рівень надання медичної, профілактичної роботи невпинно зростав, розвивались медичні послуги.

Сьогоднішні успіхи співробітників поліклініки №2 — це велика заслуга наших ветеранів, праця яких заклала фундамент теперішніх досягнень. Щира подяка вам, шановні ветерани, за ваш великий внесок у розвиток поліклінічної служби міста Хмельницького.

З нагоди 20-річчя створення міської поліклініки №2 вітаю всіх співробітників, дякую за професіоналізм, наполегливість, відданість обраній стезі, людяність та щирість. Хай щастить вам на шляху до нових звершень, а в особистому житті нехай панують любов, злагода і добробут. Будьте щасливими та робіть щасливими інших!

Наталя Романовська, головний лікар поліклініки №2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *