Соціум

“Прощавай, школо!”

Піднесено й урочисто, в атмосфері родинного тепла й національних традицій провели свято Останнього дзвоника в НВО №5 імені Сергія Єфремова.

 

Піднесено й урочисто, в атмосфері родинного тепла й національних традицій провели свято Останнього дзвоника в НВО №5 імені Сергія Єфремова.

 

Обрали організатори свята для цього традиційний формат шкільної лінійки, до якої долучилися батьки випускників, численні гості. Не забули пошанувати своїх кращих випускників і початкової школи, тобто вчорашніх четвертокласників, і дев’ятикласників, та, зрозуміло, іменинниками на святі були випускники-одинадцятикласники. Від міської влади слово на лінійці тримав депутат міської ради Віктор Паламарчук, який вручив випускникам, серед яких був і його син Олександр, запашний коровай. А ще одержали того дня кращі учні десятки офіційних грамот і подяк за успіхи у всеукраїнських, обласних, міських олімпіадах з різних предметів та спортивних змагань. Оплесками й схвальними вигуками зустрічала святкова лінійка кожного такого номінанта та усіх, без винятку, виступаючих, серед яких по-особливому було пошановано перших педагогів та класних керівників випускників. А ще це дійство чергувалося концертними виступами власних артистів й завершилося хвилюючою рушниковою доріжкою, під якою пройшли випускники. До речі, не забула директор школи Світлана Мішанчук нагадати усім учням та їхнім батькам, що з наступного навчального року в НВО №5 обов’язковою буде єдина шкільна форма, висловивши сподівання, що усі вони з розумінням сприймуть як цю, так і багато інших ініціатив педколективу та батьківського комітету щодо вдосконалення навчально-виховного процесу в одному з найстаріших та найпрестижніших навчальних закладів нашого міста.

Фото Дмитра Свідерського

 

 

Дитинство, юність — чудова й безтурботна пора. Та, на жаль, вона швидко минає… Цього року 27 травня вкотре наше місто розцвіло від різнобарв’я весняних квітів, святкової шкільної форми, червоних та синьо-жовтих стрічок, білих бантів та яскравих посмішок випускників.

Урочистості зі шкільних лінійок перенеслися й продовжилися на літньому концертному майданчику в парку культури і відпочинку ім. М.Чекмана. Випускники мали нагоду по-справжньому відсвяткувати закінчення школи, поспілкуватись з класними керівниками та однокласниками у невимушеній атмосфері, відвідати атракціони, взяти участь у конкурсах та іграх і все це неодмінно зафіксувати на відео та фотоапарат, а чудова погода, святково прикрашені алеї парку, гарна музика та й сама концертно-розважальна програма сприяли святковому настрою не тільки випускників, але й усіх присутніх. Організували дійство міський Будинок культури, Хмельницький інститут соціальних технологій Відкритого міжнародного університету розвитку людини “Україна” та ФОП Уманська Ольга Петрівна.

У святковому концерті брали участь кращі виконавці та колективи нашого міста. Біля центральної сцени парку на розважально-конкурсну програму зібрались випускники шкіл не тільки міста, а й з навколишніх сіл. Вони з азартом змагались у конкурсах, іграх та караоке, що проводив незмінний ведучий масових заходів нашого міста Сергій Щербанюк, отримували подарунки від ЗАТ ”Житомирські ласощі” та Хмельницького інституту соціальних технологій.

Наталя Танаєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *