Соціум

Кримінал на 28.04

Або моя, або… мертва
На Старокостянтинівщині чоловік застрелив дружину через розлучення. Для 38-річної жінки це був уже третій шлюб. Зі своїм останнім обранцем молодиця познайомилася два роки тому в лікарні, коли навідувала батька. Після наполегливих залицянь вона таки погодилася на переїзд до свого кавалера, який мешкав в іншому селі. Півроку тому пара навіть офіційно оформила стосунки. Але дуже скоро новоспечена дружина вже почала думати про розлучення. На таку звістку її законна половинка відреагувала дуже гостро, з ревнощами та погрозами.

Через постійні сварки жінка вирішила, що день народження доньки краще відзначати в батьківській хаті. Ввечері, коли всі зібралися за святковим столом, чоловік знову почав надзвонювати їй на телефон та залякувати. Через деякий час молодиця почула шум на подвір’ї і вийшла з’ясувати, що там коїться. За хвилину гості почули постріли. Куля влучила бідолашній у живіт і до приїзду швидкої вона, на жаль, не дожила.

З місця трагедії винуватець тікав полями. Знаряддя вбивства — обріз заховав у чагарниках при дорозі. Міліціонери дуже швидко затримали вбивцю, тепер він перебуває під вартою. За навмисне позбавлення життя йому загрожує до 15 років в’язниці.

За чужу корову — шість років в’язниці
На Білогірщині затримали викрадачів великої рогатої худоби. Кілька днів тому в селі Калинівка з приватного господарства зникла корова. З’ясувалося, що зазіхнули на чуже добро двоє товаришів 17 і 18 років. Хлопці були нетутешніми: один із Теофіпольського району, інший — з Він-ницької області. Юнакам, які гостювали в селі, закортіло швидко розжитися грішми. Коли ж побачили заготівельників худоби, план визрів миттєво. Вночі хлопці вивели з чужого хліва тварину, а вранці здали її на м’ясо. За це отримали 2 300 гривень. Наразі підозрювані затримані. Їм загрожує до шести років життя за ґратами.

За інформацією центру зв’язків з громадськістю УМВС України в Хмельницькій області, підготувала Ольга Цимбалюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *