Соціум

Соціальний проект ПриватБанку і міської першої аптеки

Керівники ПриватБанку і Хмельницької міської першої аптеки презентували спільний проект, який допомагатиме хмельничанам купувати ліки в кредит, але без відсотків та будь-яких прихованих комісій.

Керівники ПриватБанку і Хмельницької міської першої аптеки презентували спільний проект, який допомагатиме хмельничанам купувати ліки в кредит, але без відсотків та будь-яких прихованих комісій.

 

Нововведення стало можливим завдяки бізнес-партнерству мережі міської першої аптеки з ПриватБанком. “Тепер хмельничани, — констатує директор аптеки №1 Наталя Маліновська,— зможуть купувати дорогі ліки, оплачуючи їх рівними частинами до 7 місяців. Завдяки такому проектові дорогі ліки стануть доступнішими. У багатьох склалася думка, що купити в кредит можна лише побутову техніку, автомобіль або нерухомість. Але реалії життя диктують нові правила і нові потреби. Бувають ситуації, коли дорогі медикаменти не доступні клієнту одразу, тож програма “Оплата частинами” дасть можливість придбати всі ліки, прописані лікарем, і не відкладати лікування. При цьому не потрібно сплачувати жодних відсотків чи комісій. Коли ми познайомилися з програмою “Оплата частинами”, зрозуміли, що це працює. Бере на себе витрати й аптека, але хоч цією частиною ми можемо допомогти. Ми тільки розпочали, а програмою скористалися вже п’ятеро людей”.
“ПриватБанк — єдиний банк, що надає кредит за 30 секунд по карті “Універсальна”, — зауважує директор Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Браніцький. — Сервіс “Оплата частинами” — ексклюзивна пропозиція, що дозволяє купувати товар, оплачуючи його рівними частинами до 24 місяців без будь-якої комісії, відсотків, документів і додаткових договорів у режимі он-лайн. Купівля оформляється автоматично одразу біля каси, договором при цьому служить чек з усіма необхідними реквізитами. Клієнту достатньо пред’явити до оплати карту “Універсальна”, “Універсальна Gold” або елітну карту для VIP-клієнтів ПриватБанку, з яких і будуть щомісяця списуватися платежі”.
“Міська аптека №1 вперше в області підключилася до цієї програми. Ми раніше не розглядали лікарські засоби як сегмент, який потрапляє під кредит. Така співпраця — прекрасний приклад того, що і бізнес-партнерство може брати участь у вирішенні соціальних проблем. І хоча поки що люди через нерозуміння ставляться до програми насторожено, але тут усе прозоро, відкрито і вигідно”, — запевняє Юрій Браніцький.
Максимально можлива сума для покупки розраховується індивідуально для кожного клієнта. Щоб дізнатися свій ліміт на оформлення розстрочки, достатньо відправити SMS з текстом chast на номер 10060 або перевірити ліміт на сайті. Дізнатися адреси пaртнерів ПриватБанку за сервісом “Оплaта частинами” можна на сайті chast.privatbank.ua
“Ми за співпрацю і взаємовигідне партнерство, — акцентувала начальник департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА Світлана Лукомська. — В області проживає 1 мільйон 200 тисяч населення, з них 489 тисяч — люди, які користуються пільгами. Вони мають право на два види допомоги: одноразову та допомогу на дороговартісне лікування. Торік з бюджету області було видано 12 мільйонів гривень на допомогу. Щокварталу до нас звертаються 320-340 людей, які потребують коштів на лікування. Спільний проект ПриватБанку та Хмельницької міської аптеки №1 дуже допоможе таким людям. А головне, що ліки від цього не здорожчають”.
Сума лімітів, встановлених ПриватБанком під соціальний проект “Оплата частинами”, складає більше 2 мільярдів гривень. По Україні 90 тисяч магазинів, а в Хмельницькій області 2700 партнерів підключили сервіс “Оплата частинами”. З початку цього року за цим сервісом здійснено покупок на суму більше 31 мільйона гривень.
Вікторія СТАНДРІЙЧУК
Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *