Соціум

Традиції спілкування з владою

У прямій телефонній лінії за номером 76-48-88 “Запитай у влади” на дзвінки громадян відповідав секретар міської ради Михайло Кривак.

У прямій телефонній лінії за номером 76-48-88 “Запитай у влади”, яка відбулась у вівторок, на дзвінки громадян відповідав секретар міської ради Михайло Кривак. Активність додзвонювачів цього разу була невеликою. Але навіть у такому зменшеному форматі вона продемонструвала небайдужість хмельничан до загального стану міста і діяльності міської влади.

Так, люди зверталися з пропозиціями щодо розширення можливостей спілкування з владою в електронному вигляді, радили ширше залучати для цього процесу інші засоби сучасного зв’язку. Цікавила їх і ситуація у громадському транспорті, зокрема, як здійснюється моніторинг пасажиропотоку на тролейбусних маршрутах, пропонували люди провести таке дослідження  і в маршрутках.
Традиційними в ході прямої лінії є питання благоустрою мікрорайонів, окремих дворів. Як приклад — дзвінок з вулиці Тернопільської, де люди просять обрізати старі розлогі дерева у дворі будинку №28.
Не обійшлося і без такої завжди актуальної теми сьогодення, як безпритульні собаки. Мешканці будинку №78/3 з проспекту Миру звернулися з проханням позбавити їхню територію від собачої зграї, яка цілодобово їм докучає. Причому показово, що люди скаржаться на сусідку, яка цими собаками опікується, а всі претензії ігнорує.
Користуючись нагодою, Михайло Кривак поспілкувався і з журналістами, влаштувавши невелику прес-конференцію. Зокрема розповів про планові роботи на Меморіалі слави, проінформував про ситуацію з забудовою міста, його високий рейтинг на загальноукраїнському рівні.
Наш кор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *