Соціум

Музиканти-волонтери

Педагогічний та учнівський колектив дитячої музичної школи №1 ім. М.Мозгового бере активну участь у громадському житті міста й області. Окрім навчального процесу, під час якого викладачі навчають юних хмельничан грі на різноманітних музичних інструментах, виховують у них любов до прекрасного, поєднуючи це з любов’ю до рідної країни, колектив школи активно долучається до волонтерства.

Педагогічний та учнівський колектив дитячої музичної школи №1 ім. М.Мозгового бере активну участь у громадському житті міста й області. Окрім навчального процесу, під час якого викладачі навчають юних хмельничан грі на різноманітних музичних інструментах, виховують у них любов до прекрасного, поєднуючи це з любов’ю до рідної країни, колектив школи активно долучається до волонтерства. Зокрема збирає кошти для бійців АТО під час  благодійних концертів, матеріально допомогає пораненим та медичним бригадам військового шпиталю, бійцям на реабілітацію, проводить концерти у госпіталі для поранених та багато іншого. А нещодавно у школі відбулася зустріч з бійцями-добровольцями Гіві  Папунашвілі та Андрієм Рибцовим (позивний Балу), а також дружиною Андрія Наталею (на фото разом із авторкою матеріалу). Вони поділилися спогадами про війну. Бійці дякували волонтерам школи за допомогу і підтримку. Викладачі та вихованці порадували гостей концертом, подарували дитячі малюнки і прапор України зі щирими побажаннями миру й добра.
Такі зустрічі допомагають молодому поколінню краще розуміти реальні події на Сході, збагачують духовно, наповнюють теплом, зміцнюють дух патріотизму. Щиро дякуємо Гіві, Андрію та Наталі за спілкування. Здоров’я, миру, перемоги! Слава Україні!
Тетяна Лукіна, викладач-методист Хмельницької ДМШ №1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *